RGK Nyheder

RUNGSTED UGEN 2016

Onsdag 3. august blev der spillet en fourball stableford Invitationsturnering; en match der giver RGKmedlemmer mulighed for at invitere en golfven fra en anden klub med på banen for at opleve vores fantastiske anlæg og klubfaciliteter til et meget rimeligt match- og greenfee. 23 gæstespillere benyttede sig af tilbuddet om deltagelse i turneringen, som blev vundet af Christian Kemp og Michael Schultz med 44 point.

Torsdag 4. august hev Elsebeth og Peter Bernhoft sejren i hus i klubturneringen greensome stableford med 42 point. Der var 70 tilmeldte.

Fredag 5. august blev der spillet kvalifikation til Rungsted Ugens åbne Ægteskabsturnering, som denne dag spilles som en slagspil foursome. 24 deltagere spillede den for mange par krævende dyst og otte par kvalificerede sig herefter til næste runde, som blev afviklet som hulspil foursome lørdag 6. august. Finalen blev spillet søndag 7. august, hvor Dorte og Michael Kemp vandt over Jette og Mogens Jørgensen 4/2. Den smukke sølvtallerken vendte dermed atter hjem til klubben, efter at et ægtepar fra Kokkedal Golfklub vandt den sidste sæson.

Lørdag 6. august bød på endnu en åben turnering, denne gang i slagspil i henholdsvis A- og B-rækken. Det var RGK-spillere, der vandt begge rækker: A-rækken blev vundet af Hans Henrik Hjort Larsen i netto 70, mens Peter Claudi vandt B-rækken med den flotte nettoscore 69 slag.

Rungsted Ugen blev afsluttet søndag med en scramble med Royal som sponsor. De seneste tre år er turneringen vundet i minus 14 til minus 16, så forventningerne til de 18 hold, der stillede til start i år, var ganske store. Dette års Royal Scramble bød da også på særdeles flotte scores. Anders Rytter Bockhahn, Henrik Bødtcher-Hansen, Caspar Schultz og Finn Rostell Gregersen leverede dog det bedste resultat af alle og vandt i netto 57.

Udover de afviklede turneringer var der hver dag præmier til spillere med slag tættest på flaget på henholdsvis 3., 6. og 15. hul. Juniorerne Oliver Buck Kemp og Julie Lausen meldte sig her ind i konkurrencen og vandt gavekort for deres flotte slag, mens seniorspillerne vandt en flaske Gentleman Jack whisky sponseret af Just Drinks.

På præmiebordet var der ud over sponsorgaver fra Royal Unibrew, flotte knivsæt fra Zwilling, lækre Someliersæt ligeledes fra Zwilling, flotte gaveæsker fra Meny Rotunden i Hellerup og mange andre dejlige præmier.

Ved den afsluttende præmieoverrækkelse søndag eftermiddag konstaterede turneringsleder og formand for turneringsudvalget Niels Holger Hansen, at Rungsted Ugen 2016 var velgennemført, samt at banen havde stået flot alle dagene trods meget vand oppefra både før og under turneringsugen. Han takkede chefgreenkeeper Ian Tomlinson og stab for det store arbejde med at levere fantastiske forhold og flotte greens.

ChS/BB