RGK Nyheder

DM-guld til Rungsted Golf Klubs Veteraner

I weekenden 10. og 11. september spillede RGKs veteraner DM-finale i Sorø Golfklub. De to bedste hold fra hhv. øst og vest mødtes i semifinalerne om at kvalificere sig til finalen søndag. RGK var oppe imod Kokkedal og forventede en tæt match mod et traditionelt stærkt Kokkedal-mandskab. Men dette til trods blev der gjort rent bord, og RGK vandt semifinalen med 14-0.

I finalen søndag stod kampen mod Aalborg, som havde vundet vest-holdenes semifinale; og igen var en tæt kamp i vente. Det blev til endnu en sikker sejr, omend finalen ”kun” blev vundet med 10-4. Sejren kom i hus efter flot spil af hele holdet på en skøn sensommerdag i Sorø.

Jette Bjerrum, der var den ene af finaleholdets to kvinder, fortæller:
”Banen var i meget flot stand og indbød til god golf. Hele holdet spillede fantastisk i begge matcher og bidrog til at vinde pokalen hjem til Rungsted. Vi vil meget gerne takke Sorøs mange frivillige samt DGU for et flot arrangement. Sidst men ikke mindst skal RGKs kaptajn Hans Christian Colov have en stor tak for flot arbejde gennem hele sæsonen”.

Hele Rungsted Golf Klub ønsker holdet stort tillykke med mesterskabet.

Medlemsmøde om banen, 23. november kl. 19.00