House

Om partnerskaber

Rungsted Golf Klub regnes som en af landets eksklusive golfklubber, og et sponsorat i Rungsted Golf Klub henvender sig til en købestærk og eftertragtet målgruppe.

Klubben råder over en smuk, ældre parkbane, en ny Pitch & Putt bane, gode træningsfaciliteter, et professionelt trænerteam og en velrenommeret klubrestaurant, hvor medlemmer og greenfeegæster nyder godt af klubbens dygtige kokke og professionelle serveringsteam. I forlængelse af restauranten findes en af landets bedste golfterrasser, som når vejret tillader det, lader golfspillerne nyde afslutningen på golfrunden med en betagende udsigt over den imponerende bane.

Rungsted Golf Klub tilbyder en række forskellige muligheder for sponsorater; eksempelvis banereklamer ved de enkelte huller, som turneringssponsor eller som sponsor af vores pitch & putt bane.

Hør mere om de forskellige muligheder for et sponsorat ved at kontakte klubbens administration.

Klubbens sponsorer

Juniorteamets sponsorer