Om pro'erne

Headpro - Mike Tulloch

Mike kommer oprindeligt fra Skotland, og har været headpro i Rungsted Golf Klub siden 1. marts 2009.

Mike har udover en stærk teoretisk baggrund og et ældre dansk mesterskab for professionelle, en omfattende erhvervserfaring som pro i Hillerød i 19 år, heraf 16 år som headpro og senest 10 år som head pro i Asserbo Golf Klub.

Mike's trænererfaringer spænder lige fra arbejdet med juniorer og eliten, hvor Mike har været med til at opfostre nogle af de bedste danske golfspillere gennem tiderne, til undervisning af medlemmer på alle niveauer.

Fællestræning med Mike maj/juni 2017

(stadig ledige pladser - tilmelding i administrationen)

Klubpro - Jannik Bolinder

Jannik faldt for golfen som 14-årig, og blev hurtigt elitespiller med hcp 0. Han har været medlem i Albertslund Golf Klub, Mølleåens Golf Klub og Furesø Golf Klub, og har været tilknyttet de forskellige klubbers elitehold samt det danske landshold.

I 2006 flyttede Jannik til Rungsted Golf Klub, hvor han besluttede sig for at blive PGA golftræner, og siden marts 2012 har han kunne kalde sig for PGA PRO.

Jannik er pr. 1. februar 2017 tiltrådt som fuldtidsansat klubpro i RGK.

Fællestræning med Jannik maj/juni 2017