House

Om Proshoppen

Proshoppen i Rungsted Golf Klub har et stort udvalg fra de førende udstyrsproducenter, et bredt tøjsortiment og skomodeller fra de bedste mærker. Proshoppen tilbyder vejledning til at træffe den rigtige beslutning, for at optimere golfspillet. Proshoppen bestræber sig på at være så konkurrencedygtig som muligt, og har hele tiden gode tilbud og kan også hjemskaffe særlige ordrer.

Butikken ligger lige ved puttinggreen og drivingrange, hvorved det er let at afprøve udstyret inden køb.

Der forhandles kendte mærker som Callaway, Titleist, ECCO, Footjoy, Abacus, Peter Scott, Daily Sport, Powacaddy.

Rungsted Proshop ejes og drives af Headpro Mike Tulloch.

Efter ombygning i 2017 er proshoppen og receptionen ét fælles område, som bemandes af såvel RGKs pro´er som klubbens administrative personale.

På denne måde sikres det, at der i sæsonen er åbent i shoppen alle ugens dage fra morgen til sent.

Åbningstider (april 2017)

Mandag til torsdag 08:30 til17:00
Fredag 08:30 til 16:30
Lørdag og søndag 08:00 til 15:00

Kontakt:
E-mail: pro@rungstedgolfklub.dk

Rungsted Golf Klub råder over to meget dygtige PGA pro´er, som tilbyder undervisning, der kan forbedre dit golfspil. Mike og Jannik har begge været i RGK i mange år og kender klubben og medlemmerne endog rigtig godt. Med denne erfaring kan de tilbyde klubbens privatundervisning og kurser, der er skræddersyet til de behov, som de mange RGK-medlemmer har brug for for at forbedre deres golfspil og dermed deres oplevelse af det til tider komplicerede spil.

Hjælpemidler som TrackMan og videoanalyse er en fast, integreret del af pro´ernes undervisning.

Undervisningen kan foregå på driving rangen, indspilsområdet, puttinggreenen eller banen. Sammen med pro´en finder lægger I en plan for det program, I arbejder efter for at nå de ønskede mål.

Tidsbestilling
Begge pro´er benytter GolfBox´s Protrainer-system. Booking foretages via din profil på GolfBox under "lektioner". Vælg den træner, du vil benytte og reservér den ønskede tid. Alternativt kan du henvende dig i receptionen eller på tlf: 45 86 34 44, så booker vi tiden til dig. Du er også altid velkommen til at tage fat i Mike eller Jannik direkte.

Om pro'erne

Headpro - Mike Tulloch

Mike kommer oprindeligt fra Skotland, og har været headpro i Rungsted Golf Klub siden 1. marts 2009.

Mike har udover en stærk teoretisk baggrund og et ældre dansk mesterskab for professionelle, en omfattende erhvervserfaring som pro i Hillerød i 19 år, heraf 16 år som headpro og senest 10 år som head pro i Asserbo Golf Klub.

Mike's trænererfaringer spænder lige fra arbejdet med juniorer og eliten, hvor Mike har været med til at opfostre nogle af de bedste danske golfspillere gennem tiderne, til undervisning af medlemmer på alle niveauer.

Klubpro - Jannik Bolinder

Jannik faldt for golfen som 14-årig, og blev hurtigt elitespiller med hcp 0. Han har været medlem i Albertslund Golf Klub, Mølleåens Golf Klub og Furesø Golf Klub, og har været tilknyttet de forskellige klubbers elitehold samt det danske landshold.

I 2006 flyttede Jannik til Rungsted Golf Klub, hvor han besluttede sig for at blive PGA golftræner, og siden marts 2012 har han kunne kalde sig for PGA PRO.

Jannik er pr. 1. februar 2017 tiltrådt som fuldtidsansat klubpro i RGK.