RGK Nyheder

Banen er lukket i uge 43

Banen er lukket (foreløbigt) til og med søndag 29. oktober
Course Manager Ian Tomlinson har besluttet, at banen er lukket hele ugen.

De store mængder nedbør de seneste dage betyder, at banen er mættet med vand, og hertil kommer, at der er udsigt til store mængder regn resten af ugen. Banen er våd og glat og ikke egnet til golf – og spil på banen vil efterlade skader, der kan have langvarig negativ effekt.

Livingstone Golf afslutningsturnering søndag er aflyst
Banelukningen betyder desværre, at afslutningsturneringen er aflyst – vi beklager meget.

Præmieoverrækkelse for gennemgående turneringer og klubmesterskaber 2017
Der afvikles præmieoverrækkelse som planlagt søndag 29. oktober kl. 13.30, hvor vi hylder årets vindere af de gennemgående turneringer samt årets mange klubmestre.

Vi opfordrer alle til at kigge forbi og hylde de mange vindere.

Driving rangen er lukket tirsdag og onsdag – åbner torsdag 26. oktober med vinterbolde
Vi skifter i disse dage boldene ud til vinterbolde, og træningsbanen er således åben igen fra torsdag 26. oktober med vinterbolde. Boldmaskinen er slukket, så man henter selv træningsboldene ude på græsset.

Turneringsudvalget, pro´erne og administrationen