RGK Nyheder
test

Blandet weekend for RGK´s elitehold - damerne og veteranerne vinder af deres puljer

Alle klubbens divisionshold har spillet både lørdag og søndag i 3. og sidste runde i grundspillet. Det blev en weekend med blandede resultater – nogle gjorde det fremragende, mens det for andre desværre ikke blev som håbet og måske forventet.

1. holdet herrer
RGK´s herrehold i 2. division havde to meget vigtige kampe mod hhv. Bornholm og Sorø i en helt åben division, hvor alle fire hold kunne ende øverst, men samtidig hvor RGK og de to modstandere kunne ende med nedrykning.

Lørdag endte en meget spændende og selvsagt tæt kamp med 9-9 mod Bornholm og samtidig vandt Køge over Sorø. Det betød, at det meget nemt kunne ende med pointlighed mellem Bornholm, Sorø og RGK, hvilket også blev tilfældet, da Bornholm tabte, og Sorø slog RGK 10-8. RGK havde dog vundet 11-7 over Sorø, som også var dårligere end Bornholm indbyrdes. Således troede alle efter kampen, at Sorø var nedrykker.

DESVÆRRE viser det sig, at inden man kigger på de indbyrdes kampe to og to, måles pointene opnået i alle kampene mellem de tre implicerede hold, og her ender regnskabet med fem til Bornholm, fire til Sorø og tre til RGK. Stort øv og en tur i 3. division i 2018, men vi er sikre på, at det kun bliver et enkelt år, så ser vi klubbens bedste herrer i 2. division igen.

2. holdet herrer
RGK´s herrer i 5. division havde fra sæsonstarten nok sat næsen op efter at spille med om oprykning. Desværre blev det en blandet sæson, hvor alle weekender resulterede i en sejr og et nederlag. Det rakte ”blot” til en tredjeplads i puljen og status quo ift. næste sæson. Det er dog vigtigt at understrege, at rigtig mange af klubbens unge spillere har været i aktion hele året og har leveret flotte resultater. Det kan nævnes, at undervejs har holdet slået CGC med 12-2 – CGC ender som puljevinder…. Målet for 2018 må være mere stabilitet, så ligner det, at holdet skal have oprykning som realistisk målsætning.

Dameholdet
RGK´s nyetablerede damehold har leveret en pletfri og suveræn sæson i kvalifikationsrækken. Med seks sikre sejre og en samlet score på 47-7 drøner pigerne direkte i oprykningsspillet, hvor syv puljevindere fra øst skal kæmpe om to pladser i 2. division i 2018. Der skal sendes en stor respekt i pigernes retning – det har løst alle opgaver til UG. Vi krydser fingre for dem i oprykningsspillet, hvor det bliver helt afgørende at præstere på dagen og sikre oprykning. Damerne skal spille 2. september i Fredericia.

Seniorholdet
RGK´s seniorhold i 1. division kom skidt fra start i den første weekend med to relativt store nederlag. Med kun seks kampe i alt at spille betød det, at der skulle noget ekstraordinært til i de efterfølgende fire kampe for ikke at ende sidst i puljen. Det kom allerede i anden weekend, hvor begge kampe blev vundet 8-6. Der var dog pres på i sidste spilleweekend for at undgå sidstepladsen i puljen. Og med et snævert nederlag og en flot uafgjort i sidste kamp, lykkedes det seniorholdet at holde sig på tredjepladsen og holde Roskilde under sig, da de samtidig tabte deres kamp.

Da seniordivisionerne fra 2018 udvides med 18 hold, var der i år ikke nedrykning – men dette til trods er det altid rart at slutte godt af og ikke ende sidst.

Veteranholdet
Som forsvarende danmarksmestre hviler der altid et pres på et hold – og i år gælder dette for RGK´s veteranhold, der jo i september 2016 vandt et suverænt DM-guld efter en flot finalesejr.

I den første weekend led holdet dog et sjældent nederlag til Køge med 6-8 og havde derfor et lille pres på sig fremadrettet. Holdet så sig dog ikke tilbage og vandt de efterfølgende fire kampe suverænt og dermed puljen. Nu gælder det så semifinale den 16. september i Næstved og enten finale eller bronzekamp om søndagen 17. september.