RGK Nyheder

Super weekend for RGKs divisionshold

RGK er tilbage til storheds tider.
Weekenden har budt på supper golf for alle klubbens hold i divisionerne.

1. holdet herre tabte på klipperne på Bornholm (for meget støj i baggrunden fra folkemødet...) men vandt over Køge (nr. 1 i puljen) efter en stor indsats af alle. Specielt Ulrik fik hevet en vigtig sejr i hus, da han vinder både 17. og 18. efter at have været en nede efter 16. hul. Holdet ligger pt nr. 3 i puljen og tager mod Team Golfbornholm (nr. 2 i puljen) på Rungsted den 12/8, og afsluttende match er mod gruppens nr. 4 på Sorø.

2. holdet herre vandt hjemme lørdag men tabte til bakkerne på Søllerød søndag. Holdet ligger pt nr. 3 i puljen og får svært ved at nå Søllerød. RGK spiller ude mod CGC den 12/8 og tager mod Kokkedal hjemme den 13/8. Også her god golf at se på.

Vores nyetablerede hold i damerækken gør det fantastisk. Pigerne tog rent bord i weekenden med sejre på 8-1 og 9-0. Damerne har maksimale point efter fire kampe og lever fuldt op til de stolte traditioner i RGK. Godt gået piger. Du kan opleve pigerne på RGK den 12/8 mod Hørsholm og afsluttende match den 13/8 på Hornbæk.

Seniorerne vandt begge kampe og ligger herefter nr. 3 i puljen a point med Kokkedal. Puljen føres af Simons. Der spilles afgørende kampe om kvalifikation til finalespillet den 12/8 i Roskilde, og sidste match er på RGK den 13/8 mod Simons, som kan gå hen og blive afgørende.

Veteranerne vandt begge kampe 11-3 over henholdsvis Odsherred og Næstved og fører puljen. Afsluttende matcher er på Odsherred den 12/8 og hjemme mod Køge den 13/8.

Kæmpe stor tak til alle for en stor indsats i weekenden.

Reserver datoer og kom ud og støt klubholdene. Det hjælper os og stresser som regel modstanderne...

God sommer

Mange hilsener