RGK Nyheder
test

Rungsted Callaway Junior Cup 2017

Tirsdag 8. august dystede i alt 89 spillere (14 piger og 75 drenge) i Rungsted Callaway Junior Cup, som en DGU ranglisteturnering. Spillere fra hcp +2 til ca. 11 spillede 36 hullers slagspil fra scratch.

Vejret var heldigvis fint, omend blæsten tog lidt til på anden runde og udfordrede spillerne samtidig med, at trætheden hos mange begyndte at melde sig.

Træthed og blæst til trods blev der spillet super golf; flere spillere opnåede runder under par - unægtelig en flot score af teenagere, der fra tee 60 hhv tee 54 blev udfordret til det maksimale.

Fra Rungsted var der på forhånd særligt håb om, at Anne Normann og Ulrik Bæk Jørgensen kunne levere topresultater, da de i flere turneringer på fremmede baner har spillet sig helt op blandt de bedste.

OG DE SVIGTEDE IKKE!!

Anne vandt pigerækken suverænt med en samlet score i +1 efter to meget flotte runder. Det betyder, at Anne nu (efter blot fires års golf) er i +hcp, OG at hun topper årets rangliste for piger født i 2001. KÆMPE TILLYKKE Anne!!

Ulrik var oppe mod spillere med endnu lavere hcp end han selv (hcp 1,2), men leverede på allerhøjeste niveau op opnåede en meget flot tredjeplads med en samlet score på +4 og blot et slag efter vinderen.

Vi kan roligt være stolte af de unge mennesker - der deltog mange fra RGK, som alle spillede flot golf og leverede solide præstationer.

I den kommende weekend skal flere af de unge spille for klubbens divisionshold, og bliver således allerede udfordret på højeste niveau igen. Vi hepper på jer og tror på jer.

Se hele resultatlisten her