RGK Nyheder

Den nye forpagter af restauranten i Rungsted Golf Klub starter 1. marts 2018

Klubbens nye forpagter er Erik Geppel, der er udlært kok fra Hotel Kong Frederik og derefter blandt andet har været souschef på Søllerød Kro og Hotel Plaza, køkkenchef på Lumskebugten og forpagter af Restaurant Paustian. Herunder har Erik i flere år arbejdet sammen med bl.a. Søren Gericke. Erik har også drevet selvstændig cateringvirksomhed og kommer senest fra Aggersvold Gods.

Erik kender allerede flere af vores medlemmer, som har været med til at gøre ham opmærksom på muligheden for at overtage forpagtningen af Rungsted Golf Klub.

Vi ser frem til at byde Erik velkommen som forpagter af restauranten. Erik er i gang med at ”sætte sit hold”, og vi håber, at alle medlemmer og gæster vil tage godt imod vores nye restauratør.

De bedste hilsener,
Restaurationsudvalget

Erik sender denne hilsen til alle vores medlemmer og gæster:
Jeg glæder mig utroligt meget til at starte forpagtningen af Rungsted Golf Klub 1. marts 2018.  Min baggrund i det klassisk franske og danske køkken ønsker jeg at fortsætte med. Dette betyder et stort fokus på ordenlige råvarer og at lave tingene fra bunden. Om det så er en vidunderligt stegt rødspætte med hjemmelavet remoulade eller hvide asparges med sauce mousseline og friskpillede fjordrejer. Jeg har et stort ønske om at følge sæsonerne, så vi udover de klassiske retter også vil have meget sæsonprægede retter med et altid stort fokus på velsmag.

Jeg vil derfor glæde mig til at byde jer velkommen med en god og varm stemning og noget fantastisk mad, hvad end det gælder et hurtigt stykke smørrebrød, dagens ret eller et større selskab i jeres dejlige klub.
Der vil bl.a. blive lavet events med:
- østers og champagne
- asparges med foredrag fra Søren Wiuff
- vildtaften med sæsonens svampe

Med venlig hilsen,
Erik Geppel