House

Mike tog hul på julen

Det er da meget godt gået. Mike har kun været hos os i to sæsoner og så har han allerede skabt en tradition. Gløgg komsammen i proshoppen hvor der i weekenden 4.-5. december kom over 100 medlemmer for at hilse på og se på nyt udstyr og juletilbud til julegaverne eller til vinterens golfrejse.

Læs mere...

Andespil opstod igen

Fredag den 26.11. blev der skrevet et lille stykke ny historie. Andespillet genopstod, og efter en kort kampagne var der udsolgt! Denne gang med en venteliste.

Læs mere...

Stadig masser af nydelse

Selvom temperaturen er faldet og solen kun titter frem en gang i mellem, er en runde på Rungsted Golf klubs bane stadig en oplevelse. De mange efterårsfarver, den gode plads på hullerne og den friske luft i kinderne hjælper på det gode humør og "motionssamvittigheden".

Læs mere...

Proen vandt - igen

Sidste års individuelle vinder Jannik Bolinder blev henvist til andenpladsen af vores proassistent Jesper Nielsen i den årlige medarbejderturnering, som blev afviklet mandag 4. oktober.

Læs mere...

Super afslutning i Kaninklubben

Efter en super sæson i Kaninklubben afsluttedes kaninernes sæson med et brag af en scrambleturnering, hvor ikke færre end 21 kaniner deltog.

Læs mere...

Seniorerne igen Danmarksmestre !

Det er, uden overdrivelse, næppe en overraskelse at Rungsteds seniorer igen er blevet Danmarksmestre.

Læs mere...

Company Day 2010

På trods af det omskiftelige vejr, alt fra regn, blæst, kulde og solskin, så blevet der kæmpet en tæt kamp om titlen i året udgave af Company Day. Både 1. og 2. pladsen var lige på point efter 18 huller (79 pt), men også 3. og 4. pladsen (77 pt), så 1. pladsen blev fundet på de sidste 9 lige huller og 3. pladsen på de sidste 6 lige huller.

Læs mere...

Klubmesterskabernes finaler i hulspil blev afviklet 4. og 5. september.

I weekenden afvikledes kvart-, semi- og finaler i klubmesterskaberne i hulspil. Da DGU kun har tildelt de danske golfklubber 2 weekends til at afholde klubmesterskaber i, måtte alle de indledende matcher afvikles i ugerne op til weekenden.

Læs mere...

Klubmesterskaberne i slagspil blev afviklet 28. og 29. august.

Vejret spillede deltagerne i klubmesterkaberne i slagspil et puds, da vores matchleder Niels Madsen om lørdagen måtte ud og blæse til spilstop på grund af lyn og torden.

Læs mere...

Birthes bænk

irthe, med efternavn Bjerrum, spillede sig ind på 18. green 21.august kl. 12.30. Der stod formand Eldrup-Jørgensen med 50 af de knap 100 medlemmer der syntes at Birthe skulle haveā€¦ en bænk!

Læs mere...