House

Højt fra træets grønne top

Ho, ho, hoooooo Søndag 18. december kl. 15.30 var der juletræsfest i RGK, og det havde mange glædet sig til. 40 børn og 70 voksne tog forskud på julen og fik et par dejlige timer sammen, hvor der blev spist lækre æbleskiver, drukket kolde sodavand og varm gløgg.

Læs mere...

Stormene sætter deres præg på vinterarbejdet

De kraftige storme i sidste og forrige uge er ikke gået helt upåagtet hen over bane og klubhus.

Læs mere...

Fårene drog østpå

I snart et halvt år, har vores får gnasket sig gennem det ene roughområde efter det andet, udelukkende på den vestlige side af kystbanen. Forleden var tiden inde til, at de nu skulle arbejde for føden på den østlige side af togskinnerne. Det betød, at de kjære dyr skulle ledes gennem tunellen mellem 12. og 13. hul, en tur de aldrig havde prøvet før.

Læs mere...

Danmarks bedste i Regionsregi

Hold fra Rungsted Golf Klub er danmarks bedste veteraner i Regionsregi I weekenden blev en lang sæson afsluttet med en spændende finale i kampen om at blive det bedste hold blandt danmarks tusindvis af veteraner i Regionsgolfen.

Læs mere...

Bliv forkælet

Er du sponsor eller frivillig i vores klub, får du efter fortjeneste en gang om året. Årets sponsordag blev spillet fredag 16. september. Dagen efter folketingsvalget.

Læs mere...

Hallo, er der nogen der vil tilmelde sig

Klubmesterskaberne er afviklet. Både i slagspil og hulspil. Som en fællesnævner for begge mesterskabspakker var der ikke ligefrem rekordtilmelding. Se blot antallet ved de netop afviklede hulspilsmesterskaber; to deltagere hos damerne. Seks deltagere hos herrerne. Tre deltagere hos senior damer og det samme antal hos seniorherrer. Veteran damer kunne ligeledes kun mønstre tre deltagere, hvorimod der hos veteranherrer var "rekorddeltagelse" med seks herrer.

Læs mere...

Så gik den uge

Det var så det, fristes man næsten til at sige. Men udtrykket har ligesom en hul lyd. Negativt. Og godt nok har der været både aflysning og stærkt faldende deltagerantal i de fleste turneringer, men der har også været gode og spændende oplevelse og situationer i ugens løb.

Læs mere...

Smilende vindere og gode tabere

Endnu en både spændende og solrig dag på kontoret. Der faldt en afgørelse i hulspilsfinalen mellem Flemming Kaulbach og Jens Dalsgaard.

Læs mere...

Sol, glæde og øretæver

De 16 hold fra slagsspilskvalifikationen, skulle om formiddagen reduceres til otte hold, og vinderne måtte efter en kort pause på den igen om eftermiddagen. Nu gjalt det adgangen til semifinalerne torsdag.

Læs mere...

Bye, Bye, Birdie

Rungsted Ugen 2011. Dag 3 (2. august) Jens Boms 36-årige vise Bye, Bye, Birdie, blev (traditionen tro) sunget på terrassen efter en dag med strålende sol og grillmiddag med fornemt tilbehør. Den nedadgående sol konkurrerede med det nedadgående deltagerantal.

Læs mere...