House

High noon

Der blev trukket blankt i finalen om Sheriffens tallerken. Efter indledende runde i forrige weekend havde de bedste af de ni deltagende hold (samme lave antal som i 2011) spillet sig frem til semifinale og finale i weekenden 13. og 14. oktober.

Læs mere...

Tak til alle jubilæumsfestdeltagere

1000 tak for at I, med jeres fantastiskt gode humør og indstilling, var med til at gøre Jubilæumsfesten til en sublim oplevelse.

Læs mere...

Klubmesterskaberne slagspil

I weekenden 25. 26. august blev der slået til den i kampen om klubbens tavle mesterskaber. Matchleder Niels Madsen og Tina Pollas måtte ud med hornet og afbryde dagens matcher en halv times tid.

Læs mere...

Rungsted Golf Klub fik danmarksmester

Det var veteranspilleren Hans Stenderup fra Rungsted Golf Klub, der vandt DM. Her måtte afgørelsen trækkes helt til 18. hul, hvor Hans Stenderup trods en dobbeltbogey sluttede i +8 for turneringen og akkurat holdt den evige rival Ivan Dueholm fra Hjortespring bag sig med et enkelt slag.

Læs mere...

Rungsted Ugen sluttede med et kys

Kratluskere! Ja, så er reportagevognen sat på plads. Vi har fulgt matcherne hele ugen igennem… så diskrete som vi overhovedet kunne.

Læs mere...

Rungsted Ugen: Vi er kommet til fredag

Fredag i Rungsted Ugen Der er sket noget mærkværdigt. Reportageholdet for Rungsted Ugen har fundet en darling. Vi kan ikke lade linse og tastatur hvile. Vi er lidt betaget af fru Susanne Ilnow Leschly.

Læs mere...

Rungsted Ugens fjerde dag

På 19. hul med Robert Leth! Er det en præmie i sig selv? Kunne det være fordi det forlyder at Robert spiller flot golf for tiden. Godt han "stod af hesten" og kan svinge køllerne igen. Han slog Britt-Marie Johnsen. Men som om det ikke var nok.

Læs mere...

Vi er nået til dag 2 i Rungsted Ugen

Greensome Stableford, hvor du spiller hver anden bold. Du skal være i god harmoni med din partner. Kende svagheder og styrker eller være hurtig til at finde dem hos din nye samspiller.

Læs mere...

Beskeden start på Rungsted Ugen

Det blev på mange måder en beskeden start på årets Rungsted Uge. Den 9 hullers Kaninturnering, hvor klubbens højhandicappere kan prøve turneringskræfter, var tilsyneladende ikke attraktiv nok. Turneringen blev aflyst på grund af manglende tilslutning.

Læs mere...

Champagnen sprang ved DM

Champagnen gjalt vinderen af damerækken 17-årige Nanna Koerttz Madsen, der med cifrene 3/2 henviste Nicole Broch-Larsen, Hillerød Golf Klub til sølvmedaljen.

Læs mere...