House

Pesticidlovens konsekvenser

Folketinget har i 2013 vedtaget en ny lovgivning for brug af sprøjtemidler på danske golfbaner og dermed også, hvilke midler vi kan bruge til at beskytte greens mod svampeangreb, der er klart det altoverskyggende problem.

Læs mere...

Seniorerne blev Danmarksmestre

Endnu mere metal til Rungsted Golf Klub! I weekenden blev finalespillet til Danmarksmesterskabet for veteraner og seniorer i DGU-regi afholdt i Sct. Knuds Golfklub ved Nyborg.

Læs mere...

2 x DM til Rungsted

Fra den 16. til den 18. august blev der spillet DM i slagspil for Seniorer og Veteraner, og Rungsted Golf Klub var repræsenteret på herresiden ved Martin Bank i Seniormesterskabet og Hans Stenderup i Veteranmesterskabet.

Læs mere...

Halvt DM til Rungsted for 2 generationer

Den 12. august blev der spillet DM for 2 generationer på Grenå Golf Klubs bane. Turneringen afvikledes over 27 huller.

Læs mere...

Vi har mistet en flink fyr

Det er altid et chok, når en af vennerne dør - uanset om det sker pludseligt eller var forventet. Med Jørgen Eneqvist, som døde 2. juli, 65 år gammel, skete det pludseligt - men dog ikke helt uventet. For mens det for et par måneder siden så ud til at gå den rigtige vej, så tog sygdommen pludselig voldsom fart uden mulighed for helbredelse.

Læs mere...

Lyn og torden ved DM-start

IC Gruppen slår til igen ved Company Day 2013

Fredag den 14. juni 2013 var banen sat flot op til den rekordstore deltagelse på 19 hold der var tilmeldt årets Company Day. Vejret havde truet med at vise sig fra sin lidt våde side, men det voldsomme regnvejr udeblev heldigvis, og vi fik "kun" vand på ca. 4 huller. Det klarede op og vi fik både højt solskin og en lidt strid blæst, men ikke noget der spolerede deltagernes humør.

Læs mere...

Flotte resultater ved Rungsted Callaway Junior Cup

Tirsdag den 6. august afholdt Rungsted Golf Klub Rungsted Callaway Junior Cup, hvor 72 juniorer og ynglinge i alderen13 til 21 år deltog, heraf 9 i damerækken. Handicapkravene til turneringen var max. 12 og 6 for hhv. damer og herrer.

Læs mere...

Status på banen efter det sene forår

Der er nu næsten gået 2 måneder siden den sene sæsonstart (primo april) og vi kan gælde os over, at banen er kommet sig meget hurtigt.

Læs mere...

Status på banen - april 2013

Greenkeeperstaben vil gerne byde jer alle velkommen tilbage med håbet om, at vi får en lang og solrig sæson, samt give en status på hvor vi er med banen og vinterprojekterne.

Læs mere...