House

Julemanden på tidlig visit

Godt og vel 60 børn, forældre og bedsteforældre tog imod Julemanden med et ordentligt brag af en julefest søndag den 7. december i Rungsted Golf Klub.

Læs mere...

Klubmestre i Rungsted Golf Klub

Vi har nu afsluttet klubmesterskaberne i både slagspil og hulspil.

Læs mere...

Olivers tredje hole-in-one blev på Rungsted

De fleste drømmer om at lave bare én hole-in-one. For nylig kunne Oliver Suhr notere sig den tredje af slagsen - og denne gang var det på Rungsted.

Læs mere...

Pitch & Putt-banen åbnet

RGK fik for kort tid siden en lille, ny tilføjelse, da Pitch & Putt-banen blev taget i brug. De seks par 3- huller er tænkt som en lille træningsbane for medlemmer i alle aldre.

Læs mere...

Godt i gang med sommeren – nyt fra bestyrelsen

Sommeren er godt i gang - og det betyder også, at vi næsten er halvvejs i golfsæsonen. Der venter dog endnu masser af dejlige timer på banen forude, ligesom sæsonen stadig byder på nyheder. Derfor vil vi i bestyrelsen gerne give jer en opdatering, på nogle af de ting der arbejdes med.

Læs mere...

Company Day 2014 bød på store overraskelser!

Company Day, som er en invitationsturnering for erhvervsdrivende, blev afholdt i Rungsted Golf Klub den 13. juni 2014. Turneringen er afviklet igennem de i hvert fald seneste 25 år, og blev i sin tid indstiftet af Peter Palsby, med det formål at indsamle midler til junior - og eliteafdelingen.

Læs mere...

Pinsen bød på masser af god golf

Hele tre store turneringer bliver traditionen tro afviklet i Pinsen i Rungsted Golf Klub

Læs mere...

Forårets udfordringer på greens

Dette forårs udfordringer med at få bugt med svampeangreb på vores greens, giver anledning til, endnu engang, at orientere om konsekvenserne af de nye pesticidrestriktioner for pleje af danske golfbaner, til de medlemmer der har interesse herfor.

Læs mere...

84 medlemmer åbnede sæsonen i fint tempo

Hele 84 medlemmer havde meldt sig til årets åbningsmatch søndag den 28. april. Der blev i strålende vejr spillet Greensome Stableford med gunstart, og klubbens trofaste sponsor for åbningsturneringen, Claus Epe fra Bang&Olufsen i Vedbæk havde som sædvanlig disket op med et meget flot præmiebord.

Læs mere...