House

RGK kvalificerer sig til Pink Cup finalen

Med det flotte indsamlingsresultat på 91.060 kr., til kampen mod brystkræft,har Rungsted Golf Klub kvalificeret sig til Pink Cup finalen, der afholdes på fredag i naboklubben Kokkedal Golf Klub.

Læs mere...

RGK Nyhedsbrev

Arbejdet med greens i september, medlemstilgang og flere fuldt betalende greenfeespillere

Læs mere...

Tillykke til årets klubmestre i Rungsted Golf Klub

Flot golf i Rungsted!

Det er tredje år i træk at Rungsted Golf Klub lægger bane til arrangementet, Rungsted Callaway Junior Cup, og tirsdag den 4. august havde 74 deltagere fra 21 forskellige klubber på Sjælland og en enkelt fra Jylland, valgt at prøve kræfter med Rungsteds smukke anlæg - og hinanden.

Læs mere...

Rungsted Ugen - En Succes!

Ordene blev udtalt af en begejstret formand for Turneringsudvalget, Niels Holger Hansen, da han søndag eftermiddag, i strålende solskin, startede præmieoverrækkelsen for hele Rungsted Ugen.

Læs mere...

Rungsteds greenkeepere vandt the “Deer Hunter Challenge Trophy”

For tre år siden besluttede greenkeepercheferne fra Rungsted og Københavns Golf Klub, at de ville udfordre hinandens greenkeeperstab, med en venskabelig runde golf i Ryder Cup format.

Læs mere...

”Slå et slag – for en god hjertesag”

Juniorudvalget har i år valgt, at støtte op om andre børn, som ikke har helt samme, gode forudsætninger, som I heldige juniorer har. Vi har valgt at støtte Børnehjertefonden

Læs mere...

Company Day i høj sol!

Helt som sædvanligt blev Company Day afviklet i Rungsted Golf Klub den 2. fredag i juni – den 12. juni 2015. Company Day er indstiftet for mere end 25 år siden af daværende juniorleder Peter Palsby, for på den måde at skabe indtægter til klubbens junior – og eliteafdeling.

Læs mere...

Tak til Pink Cup Sponsorer og deltagere

Pink Cup udvalget vil hermed gerne takke alle sponsorer og deltagere for den fantastiske opbakning, vi har fået fra jer til at gennemføre golfturneringen til fordel for Kræftens Bekæmpelses arbejde med brystkræft.

Læs mere...

Resultatet af Pink Cup lotteri og puttekonkurrence

Trækningsliste og resultatet af puttekonkurrencen kan ses her.

Læs mere...