PRØVEMEDLEM I RGK UDEN INDSKUD

Begyndermedlemskab er et nyere tiltag i Rungsted Golf Klub beregnet for de, som ikke har spillet golf før - og dermed heller ikke er medlem af nogen anden klub eller på andet grundlag allerede har et DGU-kort. Begyndermedlemskabet strækker sig over en sæson og giver et godt grundlag for at stifte bekendtskab med golfsporten samt lære Rungsted Golf Klub at kende.

Der kræves ikke indskud for et begyndermedlemskab, og begyndermedlemskab tilbydes både til voksne samt børn og unge.

Begyndermedlemskabet omfatter fællestræning, lån af golfudstyr, gratis træningsbolde på driving range samt fri benyttelse af klubhus og alle vores træningsfaciliteter, herunder vores Pitch & Putt bane. I tilfælde af at der er plads på klubbens juniortræningshold, kan juniorbegyndermedlemmer (mod særskilt betaling) tilbydes deltagelse i holdtræning sammen med klubbens øvrige juniorer.

Der er ikke krav om anbefaling fra to proponenter i forbindelse med et begyndermedlemskab, men kravet vil være gældende i forbindelse med en eventuel efterfølgende ansøgning om ordinært medlemskab. Begyndermedlemskab kan ikke forlænges udover den første sæson.

HVIS man søger om medlemskab efter endt begyndermedlemskab giver dette ikke nogen fortrinsret til medlemskab i Rungsted Golf Klub efterfølgende. Medlemsansøgnignen behandles på lige fod med alle øvrige ansøgere.

Begyndertræning:

Programmet for voksne begyndere fra 19 år er:
Golfens ABC, hvordan holder man på jernet, står man og svinger man? Hvordan får man mest ud af træningen?

Teknisk træning (forsat) samt indspil (de små slag).

Teknisk træning (forsat) samt puttning (minigolf).
Regler, hvad er der er regler og etikette i golfsporten?

Teknisk træning (Forsat) samt indspil.
Turnering på par-3 banen.

Teknisk træning, sidste træning.

Datoer 2022: TBA

Programmet for børn/juniorer op til 18 år:
Man indgår på et hold med klubbens juniorer, hvor man passer ind ift. niveau, alder og køn. Træningstidspunkt aftales ved optagelse som begyndermedlem.

Pris:
Begyndermedlemskab for voksne, børn og unge: kr. 4.000 (inkl. frie bolde)

* Antallet af begyndermedlemmer er begrænset, så der kan være fyldt.