Fra tirsdag 4. til lørdag 8. august er der Rungsted Uge 2020

I de fem turneringsdage afvikles en række forskellige turneringer for medlemmer og gæster.

Tirsdag spilles "Eagle Club Invitational", som er en Fourball bestball for par, der skal bestå af et RGK-medlem og en gæst. Turneringen spilles med gunstart kl. 09.00, og der er præmieoverrækkelse ved ejer af Eagle Club Indoor Golf, Lars Svensson, som sponserer turneringen.

Onsdag er der Greensome med par bestående af to RGK-medlemmer - præmieoverrækkelse er søndag kl. 13.30. Turneringen er sponseret af Laudrup Vin.

Torsdag er der traditionen tro "Ægteskabsturnering", som er Foursome for ægtepar. Turneringen er åben og deltagere kan således være fra RGK eller andre klubber (eller mix). Der spilles slagspilskvalifikation om torsdagen, og de fire bedste par er kvalificeret til semifinalerne fredag morgen, hvor der spilles hulspil. Finalen er fredag eftermiddag. Præmieoverrækkelse er lørdag i forbindelse med festmiddagen. Turneringen er sponseret af Laudrup Vin.

Torsdag spilles også "Kaninturnering" for RGK-medlemmer med minimum hcp. 30. Der spilles scramble for hold af tre eller fire. Præmieoverrækkelse er lørdag i forbindelse med festmiddagen.

Fredag er der "RGK Open" for alle op til maks. SPH 36. I A-rækken spilles slagspil og B-rækken spilles som stableford. Præmieoverrækkelse er lørdag i forbindelse med festmiddagen.

Lørdag er der traditionen tro"Royal Scramble" for hold af fire spillere. Turneringen sponseres af Royal Unibrew.

Lørdag aften er der fælles festmiddag for alle ugens deltagere. Inden middagen er der præmieoverrækkelse.

Tilmelding til alle turneringer foretages i GolfBox.

Få er hurtigt overblik over ugens turneringer her.

Det flotte præmiebord i 2018