1. hul

Et langt åbningshul! Det ideelle drive er til højre for fairwaybunkeren. Pas på åen i både højre og venstre side. Greenen er stor, men iagttag greenbunkeren i højre og rough i venstre side.

2. hul

Umiddelbart et kort par 4 hul, men med høj sværhedsgrad. Søen i fairway generer de fleste spillere i udslaget. Der er en parallel vandhasard i højre side og out of bounds langs den sidste del af fairway. Greenen er smal og flankeret af 2 bunkers.

3. hul

En å løber diagonalt foran greenen fra højre forkant mod venstre bagkant. Der er parallel vandhasard og out of bounds til højre. Slå hellere lidt for langt end lidt for kort.

4. hul

Banens længste par 4 hul. Out of bounds langs hullets højre side. Sigt til venstre for de to fairwaybunkers. Pas på greenbunkerne. Greenen er banens største. En par er en god score!

5. hul

Et hul der kræver et præcist første slag. Drivet placeres til venstre for det store egetræ. Pas på åen i bunden af fairway. Hold dit approach-slag ude af de to greenbunkers i højre og venstre.

6. hul

Der er greenbunker til venstre og træer i højre side. Et vandløb skærer sig ind foran grenen. En tricky green. Hvis flaget står kort, spil kort for at få et op ad bakke put!

7. hul

Drivet skal placeres lidt til venstre for midten af fairway. Der er rough i højre side og træerne kan være i vejen for 2. slaget mod green. Slå ikke for langt af green i højre side. Bolden kan nemt springe ind i dyb rough.

8. hul

Dogleg højre. Der er flere muligheder: Spil ud i midten af fairway. Slå langt mod midten af fairway med en fade. Eller slå bolden over træerne i højre og skær hjørnet af. Der er masser af greenbunkers og udfordringer på dette hul.

9. hul

Dogleg højre. Et præcist teeslag gør underværker. Der er en å i højre side og out of bounds i venstre. Spil ud imod fairwaybunkeren i venstre. De langtslående kan prøve at skære hjørnet af, men der er bunkers i spil!

10. hul

Svagt dogleg venstre. Der løber en å i landingsområdet gennem hele fairway. Den er svær at se fra teestedet. Der er parallel vandhasard i både venstre og højre side. Out of bounds længst mod højre. En fairwaybunker og to greenbunkers. Svært hul!

11. hul

Et kort par 5 hul. Hold udslaget i midten. Der er out of bounds i venstre og en å og en sø. I højre er der rough og en å. Hvis udslaget er godt, er en birdie inden for rækkevidde.

12. hul

Et kort par 4 hul. Der er out of bounds i højre side. De fleste foretrækker at have 100 meter ind i 2. slaget på en plan fairway. Slå ud til toppen af bakken i venstre side af fairway og se ned på green. De langtslående kan nå green eller næsten. Der er masser af greenbunkers.

13. hul

Et kort dogleg højre par 4. hul. Spil til venstre for de to fairwaybunkers eller over dem. Men ikke for langt. Der er rough og out of bounds. En å løber gennem hele fairway i højre side. Banens sværeste green. Så er du advaret.

14. hul

Et svært udslag. Der er træer på tværs i højre side og rough. Til venstre er der out of bounds på cykelstien og fairwaybunkers. En å løber på tværs af fairway ca. 60 meter før green.

15. hul

Banens korteste og smukkeste hul. Banens nemmeste, dog er søen og bunkeren i spil. Greenen er dog langt fra banens nemmeste. Der er out of bounds bag green.

16. hul

Længste par 5 hul. Slå lige frem i fairway. Der er træer i højre og bunker i venstre. I andenslaget kan endnu en fairwaybunker være i spil og rough på begge sider. Slaget mod green er tricky. Bunker i venstre side og en lavning i højre side.

17. hul

Svært par 4 hul. Out of bounds langs hele venstre side af hullet. En fairwaybunker i venstre og skov i højre side. Drivet placeres i midten af fairway, hvorved træet nede ved åen ikke kommer i spil. Åen krydser fairway ca. 80 meter fra green.

18. hul

Et kort par 5 hul. Men høj risiko for ulykker. Out of bounds langs hele højre side af hullet. Slå ud i mod fairwaybunkeren i venstre side. De langtslående kan nå green i 2. Pas på approachslaget mod green. Der er greenbunker og out of bounds på stien bagved. For ikke at tale om de pæne mennesker på terrassen.