Ian Charles Tomlinson - Course Manager

Fra: Leeds, England  Tid i RGK: 16 År  Handicap: 18
Fritid: Gift med Linda og har to drenge. Fritiden går bl. a. med meditation, svømning, motorcykel, skisport og guitarspil.

Erfaring: 40 år med golfbane management og greenkeeping. Har bl. a. arbejdet på tre baner i England og Lausanne golf klub i Schweiz. Har sat baner op til World Amateur Championship, European Amateur Championship, 5 PGA European Tour Events.

Anders Steenberg - Greenkeeper med skovarbejde som speciale

Fra: Søllerød  Tid i RGK: 13 år  Handicap: 21,5
Fritid: Bor i Brønshøj, har tre børn og bruger sin fritid på friluftsliv/kajak.

Erfaring: Uddannet greenkeeper samt skov og naturtekniker. Tidligere ansat i Jægersborg skovdistrikt samt Statens planteavlsstation i frø og forædlingsafdelingen.

Christian Bjerre-Pedersen - Vanding /dræning/kloakering og pumpestation

Fra: Gilleleje  Tid i RGK: 21 år  Handicap: 36
Fritid: Gift og har fire børn, radioamatør, teknik, elektronik.

Erfaring: Uddannet mekaniker, svejser, entreprenør, rørlægger, erhvervschauffør
26 år som mekaniker (heraf 21 år hos Rungsted Golfklub) og 10 år som entreprenør/kloakmester.

Bo Knudsen - Greenkeeper og mekaniker

Fra: Faxe Ladeplads (Født i Hørsholm)  Tid i RGK: Siden april 2015  Handicap: 11,4
Fritid: Samlever med fem fælles børn, golf, selvbygger (bolig).

Erfaring: Uddannet Bachelor fra CBS. Har arbejdet som greenkeeper Rønnede og Brøndby Golfklub. Tidligere montør hos Svenningsens Maskinforretning A/S.

Henrik Krejlund - Greenkeeper med skovarbejde som speciale

Fra: Født i København og bor i Fredensborg  Tid i RGK: 10 år  Handicap: 9
Fritid: Gift med Anne, de har sammen en søn på 23 år, cykeltræning, badminton, golf.

Erfaring: Uddannet greenkeeper og maskinarbejder ved Post og Telegrafvæsnet. Før RGK: Skovarbejder ved skovskolen i Nøddebo, servicemontør ved Dopag, sælger ved DP Danmark

Olivier Vergereau - Greenkeeper

Fra: Paris, Frankrig  Tid i RGK: 15 år  Handicap: 14
Fritid: Bor i Birkerød, er dansk gift med 3 børn, svømning, løb, cykling, golf.

Erfaring: Uddannet greenkeeper - har arbejdet tre år i Furesø Golf Klub og 15 år i Rungsted Golf Klub.

René Frederiksen - Greenkeeper

Fra: Lyngby  Tid i RGK: 3 år  Handicap: 15
Fritid: Golf, badminton, skisport, tennis.

Erfaring: Uddannet greenkeeper og har arbejdet seks år i Københavns Golf Klub og syv år i Søllerød Golf Klub, inden han kom til RGK.