TULLOCH OG BOLINDER

Rungsted Golf Klub råder over to meget dygtige PGA pro´er, som tilbyder undervisning, der kan forbedre dit golfspil. Mike og Jannik har begge været i RGK i mange år og kender klubben og medlemmerne rigtig godt. Med denne erfaring kan de tilbyde klubbens medlemmer privatundervisning og kurser, der er skræddersyet til medlemmernes behov, så de kan forbedre deres golfspil og dermed deres oplevelse af det til tider komplicerede spil.

Hjælpemidler som TrackMan og videoanalyse er en fast, integreret del af pro´ernes undervisning.

Undervisningen kan foregå på driving rangen, indspilsområdet, puttinggreenen eller banen.
Sammen med pro´en lægges et program, der arbejdes efter for at nå de ønskede mål.

Tidsbestilling til undervisning
Begge pro´er benytter GolfBox´s Protrainer-system. Booking foretages via din profil på GolfBox under "lektioner". Vælg den træner du vil benytte og reservér den ønskede tid. Alternativt kan du henvende dig i receptionen eller på tlf: 45 86 34 44, så booker vi tiden til dig. Du er også altid velkommen til at tage fat i Mike eller Jannik direkte.

 

Headpro - Mike Tulloch

Mike kommer fra Skotland, og har været Head Pro i Rungsted Golf Klub siden 1. marts 2009.

Mike har udover en stærk teoretisk baggrund og et ældre dansk mesterskab for professionelle, en omfattende erhvervserfaring som pro i Hillerød i 19 år, heraf 16 år som Head Pro og herefter 10 år som Head Pro i Asserbo Golf Klub.

Mike's trænererfaringer spænder fra arbejdet med juniorer og eliten, hvor Mike har været med til at opfostre nogle af de bedste danske golfspillere gennem tiderne, til undervisning af medlemmer på alle niveauer.

Klubpro - Jannik Bolinder

Jannik faldt for golfen som 14-årig, og blev hurtigt elitespiller med hcp 0. Han har været medlem i Albertslund Golf Klub, Mølleåens Golf Klub og Furesø Golf Klub, og har været tilknyttet de forskellige klubbers elitehold samt det danske landshold.

I 2006 flyttede Jannik til Rungsted Golf Klub, hvor han besluttede sig for at blive PGA golftræner, og siden marts 2012 har han kunne kalde sig for PGA PRO.

Jannik er pr. 1. februar 2017 tiltrådt som fuldtidsansat klubpro i RGK.

Prisliste  
Lektion 20 min 270.-
10-turskort 2400,-
Banelektion 1500,-

 

Prisliste  
Lektion 20 min 270,-
10-turskort 2.400,-
Banelektion 1500,-

 

Head Pro Mike Tulloch
Klubpro Jannik Bolinder
(c) Rungsted Golfklub 2018