MIKE TULLOCH

I Rungsted Golf Klub er vi stolte af at have en dygtig og erfaren PGA pro, som tilbyder undervisning, der kan forbedre dit golfspil. Mike Tulloch har været i RGK i mange år og kender klubben og medlemmerne rigtig godt. Med denne erfaring kan Mike tilbyde klubbens medlemmer privatundervisning og kurser, der er skræddersyet til medlemmernes behov, så de kan forbedre deres golfspil og dermed deres oplevelse af det til tider komplicerede spil.

Hjælpemidler som TrackMan og videoanalyse er en fast, integreret del af undervisningen.

Undervisningen kan foregå på driving rangen, indspilsområdet, puttinggreenen eller banen.
Sammen med Mike lægges et program, der arbejdes efter for at nå de ønskede mål.

Tidsbestilling til undervisning
Benyt GolfBox´s Protrainer-system. Booking foretages via din profil på GolfBox under "lektioner". Vælg Mike Tulloch reservér den ønskede tid. Alternativt kan du henvende dig i receptionen eller på tlf: 45 86 34 44, så booker vi tiden til dig. 

 

Headpro - Mike Tulloch

Mike kommer fra Skotland, og har været Head Pro i Rungsted Golf Klub siden 1. marts 2009.

Mike har udover en stærk teoretisk baggrund og et ældre dansk mesterskab for professionelle, en omfattende erhvervserfaring som pro i Hillerød i 19 år, heraf 16 år som Head Pro og herefter 10 år som Head Pro i Asserbo Golf Klub.

Mike's trænererfaringer spænder fra arbejdet med juniorer og eliten, hvor Mike har været med til at opfostre nogle af de bedste danske golfspillere gennem tiderne, til undervisning af medlemmer på alle niveauer.

1 lektion (20 minutter) kr. 270,-

10 turskort kr. 2400,-

Banelektion 120 min. kr. 1600,-

Head Pro Mike Tulloch
(c) Rungsted Golfklub 2018