Rungsted Golf Klub bryster sig af at have en af landets bedste klubrestauranter.

Jonas Preisler overtog driften af restauranten i 2019 og er værten bag disken og blandt gæsterne.

Jonas har mange års erfaring hos Bojesen på Axelborg, Fregatten i Tivoli, Operaen og Tårnet på Christiansborg. Derudover har han prøvet kræfter hos blandt andre Søren Gericke, Skovshoved Kro, Skovriderkroen og NIMB.

I Rungsted Golf Klub tager køkkenet udgangspunkt i den danske madkultur, -traditioner og råvarer tilberedt i tråd med den tid vi lever i.

I køkkenet er Kasper Enkebølle den faste kok, og bag disken har Jonas følgeskab af Trine Grønborg Blom. Sammen med de mange unge hjælpere fra klubben sørger de for en uhøjtidelig og korrekt service med den nødvendige opmærksomhed, et glimt i øjet og et smil på læben.

Udover den daglige servering af frokost og middag om aftenen, står restauranten også for private selskaber, festligheder og sammenkomster. Både i klubbens flotte lokaler og ud af huset.

Restaurantens menuer kan ses her

Aktuelle tilbud slås op på Facebook

Direkte til restauranten i åbningstiden: +45 45 86 41 49
Restauratør Jonas Preisler: +45 31 10 25 31