Rungsted Golf Klub bryster sig af at have en af landets bedste klubrestauranter.

Jonas Preisler og Mikkel Laursen overtog driften af restauranten i 2019, og har sammen udgjordt den dynamiske duo i køkkenet, bag disken og blandt gæsterne.

Jonas, der i dag driver restauranten alene, har mange års erfaring hos Bojesen på Axelborg, Fregatten i Tivoli, Operaen og Tårnet på Christiansborg. Derudover har han prøvet kræfter hos blandt andre Søren Gericke, Skovshoved Kro, Skovriderkroen og NIMB.

I Rungsted Golf Klub tager køkkenet udgangspunkt i den danske madkultur, -traditioner og råvarer tilberedt i tråd med den tid vi lever i.

I køkkenet er Kasper Enkebølle den faste kok, og bag disken får Jonas i år følgeskab af Trine Grønborg Blom. Sammen med de mange unge hjælpere fra klubben sørger de for en uhøjtidelig og korrekt service med den nødvendige opmærksomhed, et glimt i øjet og et smil på læben.

Udover den daglige servering af frokost og middag om aftenen, står restauranten også for private selskaber, festligheder og sammenkomster. Både i klubbens flotte lokaler og ud af huset.

Restaurantens menuer kan ses her

Aktuelle tilbud slås op på Facebook

Direkte til restauranten i åbningstiden: +45 45 86 41 49
Restauratør Jonas Preisler: +45 31 10 25 31