Proshoppen i Rungsted Golf Klub har et stort udvalg fra de førende udstyrsproducenter, et bredt tøjsortiment og skomodeller fra de bedste mærker. Personalet tilbyder vejledning til at træffe den rigtige beslutning for at optimere golfspillet. Proshoppen bestræber sig på at være så konkurrencedygtig som muligt, har hele tiden gode tilbud og kan hjemskaffe særlige varer, der ikke er på lager.

Butikken ligger tæt på puttinggreen og driving range, hvorfor det er let at afprøve udstyret inden køb.

Der forhandles kendte mærker som Callaway, Titleist, ECCO, Lacoste, J.Lindeberg, Galvin Grenn og PowaKaddy.

Rungsted Proshop ejes og drives af klubben.

Kontakt: Tlf: 45 86 34 44, email: info@rungstedgolfklub.dk

Efter ombygning i 2017 er proshoppen og receptionen ét fælles område, som bemandes af såvel RGKs pro´er som klubbens administrative personale.

På denne måde sikres det, at der i sæsonen er åbent i shoppen alle ugens dage fra morgen til sent.

Uden for sæsonen er der begrænsede åbningstider - Club Manager Anders Møller kan træffes efter aftale på mail

Åbningstider i sæsonen

Mandag til torsdag 08:00 til 18:00