05 september 2019

EM update onsdag

 

Fra golf.dk

Danmark videre på tredjepladsen efter overbevisende kvalifikation

22 nationer er repræsenteret i Rungsted ved årets EM for seniorer, så der var hård kamp om de otte pladser i Flight A, hvor der fra torsdag kæmpes om medaljer. De danske værter havde dog ingen problemer med at spille sig med i det gode selskab. 

Især Bjørn Nørgaard og Michael Flindt imponerede i løbet af de 36 hullers slagspilskvalifikation. Efter tirsdagens udlæg i 70 slag brugte Nørgaard 72 slag på anden runde. Flindt lavede en doublebogey og tre birdies for sin anden 71'er i træk. Begge sluttede to slag under par, hvilket svarede til en delt andenplads. Kun skotten Ronnie Clark var bedre med en total i -4.

Der var flere flotte danske præstationer på andendagen. Tony Jensen var rundt i 73 slag, og Hans Peter Jacobsen brugte 74 slag og sluttede på 14. pladsen i +2.

Søren Lauritsens 77'er talte også med til holdscoren i 367, et slag flere end tirsdag. Samlet sluttede Danmark 13 slag over par. Det var tre slag fra Skotland på førstepladsen og godt nok til at blive nummer tre. 

Sådan afvikles EM

Det betyder, at Danmark i kvartfinalen kommer op Spanien, som sluttede på sjettepladsen. Danskerne sluttede 23 slag foran tordagens modstandere og har tilmed hjemmebanefordel, når det går løs 08.54.

Følg stillingen her

Fantastisk vejr torsdag morgen
(c) Rungsted Golfklub 2018